Con Sony vaio E này như thế nào?

Mình đang lăn tăn mãi với em này.
VaiO EA2CO/B Core i7/ 4G/640G/ATI 5470 /USA
Processor
Intel(R) Corei7-620M (2.66GHz /Cache4MB) with Turbo Boost up to 3.33GHz

Memory

4GB Dual DDR3 Memory @ 1066MHz

Hard Drive

640G Serial ATA Hard Drive @ 5400 RPM

Optical Drive

SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support ----Burns Both CDs and DVDs

Battery

6-Cell Battery

Video

ATI HD 5470 - 512MB

LCD

14.1”LED Wide Screen – XBRITE-ECO™ Technology. Option: Black color

Resolution

WXGA 1366x768

Wireless:

Wifi-N 802.11 a/b/g/n

Others

Camera

Ports:

- 3 USB 2.0 ports
- FireWire (also known as IEEE 1394 or i.Link) port for connecting digital video camcorders and other peripherals
- Video output: 1 VGA, 1 S-Video
- 1 ExpressCard/34 slot Memory Stick/Memory Stick DUO slot (with MagicGate functionality) Secure Digital memory card slot (compatible with MMC cards)
- 1 headphone jack, 1 microphone jack
- 10/100 Fast Ethernet 56K modem (V.90)
-1 HDMI out

Operating System

Genuine Microsoft® Windows 7 Pro (downgrade XP)

Weight

2.2 kg

Original

Made in USA, distributed by Sony United States in USA

Hardware Support Services:

SONY 1Yr Service; Hanoi Lab and Saigon Lab: 1 year Hardware warranty and Software support

Vì đây là hàng built vì EA ko có core i7 nên mình ko biết nó có vấn đề gì ko?
bác nào xài dòng ea này rồi thì cho chút ý kiến!

nbbnbmn
Trả lời 13 năm trước

Con EA này cấu hình không tương xứng lắm. Thường thì ae hay chọn dòng EB + option VGA ATI 5650 , sẽ good hơn.

Sony Vaio EB3MFX _ I5 - VGA ATI 5650 1G (Black)

CPU: Core i5-460M 2.53Ghz
Ram : 4GB DDR3
HDD:320GB
Display:15.5" (1366 x 768)
VGA:ATI Radeon HD5650 1GB
Other : DVD-RW / WC / Wifi (b/g/n) / 6Cell
OS: Win 7 license _ Màu : Black
BH: 12 Tháng